"Creative Innovative Approaches Investigators", koolitus Sloveenias

"Creative Innovative Approaches Investigators" või CIA invesigator toimus Sloveenias, Maribori linna. See oli koolituskursus, kuidas teha EVS Euroopa vabatahtliku teenistust palju parem meie valitsusvälises organisatsioonis. Meil toimusid rühmatööd (töötojad), kus igas rühmas oli 4-6 inimest. Iga kord oli meil erinev ülesanne millest arutada või uurida.

Meie ajakava oli lihtne ja mitte nii kokku pressitud, et pärast seanssi oli meil energiat õhtu suhtlemisele, mängudele ja muidugi lõbustuse jaoks.

Alustasime oma istungid alati kell 9.30 ja lõpetasime kell 18.30 nende vahel oli meil kohvipausid ja lõuna. Ja pärast seanssi sõime õhtusööki. Mis mulle tõesti meeldis, oli see et me ei olnud kunagi ühes ja samas restoranis, alati oli variatsioon.

Esimese kahel päeva oli meil “Icebreaking “mängud ja seltskonnamängud. Tänu super osalejate "icewall" oli purustatud päris lihtsalt ja võisime omavahel suhelda ilma probleemideta.

Meil oli ka arutelu, kus üks grupp pakkus oma ideid ja kui keegi on selle vastu ta võiks rääkida ja öelda oma teooria või idee, mis võiks olla parem. Ja üks kord me peaaegu sattusime väga intensiivse arutelu peale.

See oli nende esimene projekt ja neil õnnestus see nii hästi realiseerida esimese korraga.

Väga lahe oli kultuuridevaheline õhtu kui me võisime maitsta ja tunda teise riigi kultuuri, mis mulle isiklikult meeldib kõige rohkem. Seal oli nii tantsu, laulmis kui ka kohaliku alkoholi proovimist.

Kordinaatorid olid organiseeritud ja alati vastutulelikud sinu vajadustele jatahtmistele.

Üldine Koolitus oli päris hea, kogu kontserni olid teemast huvitatud ja putted vaeva ta. Meil on rohkem teadmisi ja ideid, kuidas teha EVS palju rohkem nauditav

Marek

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Training course "You CREATE - Coaching, Empowering and Activating!" in Spain

Noortevahetus "Face to Face" Eestis

Training Course in Turkey