"Ruralities", partnerlusseminar Hispaanias

Märtsi alguses toimus projekt PBA "Ruralities" Cacini väikelinnas Andaluusias, Hispaanias. Projekti eesmärgiks oli luua partnerlusi ja ühiselt mõtiskleda teemadel, mis aitaks luua maapiirkonna elu arendavaid projekte. 
Projektis osales 18 osalejat üheksast riigist (Hispaania, Itaalia, Kreeka, Horvaatia, Ungari, Bulgaaria, Iisrael,  Leedu ja Eesti). Kuna vanusepiirangut sellel projektis ei olnud, siis varieerusid osalejate vanused 20 - 50+. Elukutsete ja taustade poolest olid osalejad samuti suhteliselt erinevad, kohal oli start up maailma ja ökoelustiilide esindajaid ning vabatahtlike ühenduste esindajaid ja noortekeskuste töötajaid.

Seminaride raames sai sügavama ettekujutluse Erasmus+ ülesehitusest ja projektide protsessist. Tegelesime ka mõtiskluste ja arutlustega teemadel maapiirkonna elu takistused ja eelised. Tegelesime brainstorminguga projektiideede arutamiseks, moodustasime töögruppe ja loodud said ka asjalikud projektide mustandid.

Üldjoontes saab toimunud seminari lugeda suurepäraselt õnnestunuks. Seminari läbiviijad olid valdkonna eksperdid, osalejad äärmiselt positiivselt meelestatud ja projektide mustandid äärmiselt põnevad. Lootust on, et ka Seiklejate Vennaskond lööb mõnes alustatud projektis kaasa.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Training course "You CREATE - Coaching, Empowering and Activating!" in Spain

Training Course in Turkey

Noortevahetus "Face to Face" Eestis