''Make Me Technopreneur'' noortevahetus Türgis

Viibisime koos viieliikmelise eesti grupiga Türgis, Salihli-Manisa nimelises linnas noortevahetusel mitte teemaks oli tehnoloogia. Antud noortevahetusel osales lisaks meile veel Albaania, Slovakkia, Leedu ning Türgi osalejaid. 


Noortevahetuse käigus leidsime igaüks omale palju uusi sõpru, külastasime huvitavaid kohti, näiteks erinevad koolid, ettevõte VESTEL ning mõningaid kultuurilisi sihtkohti ning õppisime palju uut IT ning tehnoloogia valdkonnast. Näiteks puutusime kokku 3D printimisega, lennutasime droone, panime kokku ning võistlesime omavahel kasutades lego EV3 roboteid kusjuures viimase tegevuse käigus juhendasid meid kogenud ning mitmeid rahvusvahelisi auhindu võitnud eksperdid. 



Elasime väga uhkes hotellis, kus saime tunda tõelist Türgi kultuuri, näiteks oli hotellis SPA, mida külastasime igapäevaselt. Samuti oli hotellis võimalik einestada, süües näiteks mitmed väga huvitavaid kohalike roogasid. Kuid kindlasti oli noortevahetuse keskpunktiks hotellis õues paiknev suur bassein, kus veetsime tunde, mängides võrkpalli ning nautides meeldivat seltskonda. 

Antud noortevahetusest jään kõige paremini meenutama toredaid reisikaaslasi Eestist, uusi sõpru Slovakkiast ning Leedust, väärt praktilisi töötubasid ning meeldivaid korraldajaid! 

Joosep Veltson

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Training course "You CREATE - Coaching, Empowering and Activating!" in Spain

Noortevahetus "Face to Face" Eestis

Training Course in Turkey