Mirror mirror on the wall, koolitus Sloveenias

14.- 20. Novembril toimus Sloveenias Ljubljanas koolitus nimega “Mirror mirror on the wall...”, mis käsitles söömishäirete ja enesehinnangu teemasid. Projektis osales koos korraldajamaaga kokku 6 riiki(Sloveenia, Bulgaaria, Rumeenia, Kreeka, Leedu, Eesti), igast 3 osalejat. 
Läbi projekti esinesid meile nii korraldajad, kui ka spetsialistidest väliskülalised ning palju oli erinevate grupitöö vormidena uue info omastamist ja kinnitamist. Nädala alguses keskendusime söömishäiretele – mis need on, millest tulenevad ja võimalikud ennetamise viisid – vaatasime ka teemakohast filmi(“To the bone”). Seejärel rääkisime enesehinnangust, ühtlasi tegime läbi projekti ka erinevaid tegevusi üksteise heaolu ja enesekindluse tõstmiseks, nii komplimentide kui motiveerivate loosungite näol. Projekt lõppes teemaga social marketing, mis kulmineerus sellega, et viimasel päeval pidime ise oma grupiga looma mõne kampaania/flaieri/video vms, mis mõjutaks inimeste käitumist positiivses suunas - teemaks enesehinnang ja söömishäired. Asjalike tegevuste kõrvalt jäi ka aega õhtuti vanalinnas jalutada või hotellis poole ööni sõnaseletusmängu mängida ning vabal päeval(laupäeval) organiseerisime endale väljasõidu Postojna koobastesse ja Predjama lossi.


Kokkuvõttes oli tegemist väga asjaliku ja toreda projektiga, kindlasti loodan kunagi veel kohtuda kõigi projektis osalenutega ning samuti külastada ka kaunist Sloveeniat!



---



Kirjutas Merlin Knude

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Training course "You CREATE - Coaching, Empowering and Activating!" in Spain

Noortevahetus "Face to Face" Eestis

Training Course in Turkey