Koolitus Saksamaal “New Approach!”

5-11. detsembril kogunesid inimesed kokku kaheksast riigist, seda nii Saksamaalt, Ungarist, Eestist, Sloveeniast, Rumeeniast, Bugaariast, Portugalist kui Itaaliast. Koolitus kestis kokku seitse päeva ning toimus Berliinis metsa sees.


Kui alguses tundus metsa jäämine natuke hirmutav, siis juba varsti oli see muutunud meile kõigile armsaks ja omaks. Seal sai teha kõike: grillida, mängida õues palli, teha lumeingleid, minna jalutama… või minna ujuma – jah, mõned agaramad tegid isegi seda.


Lisaks mitmetele ice breaker’itele, meeskonnatööd pakkuvatele mängudele, oli koolitus tugeva sisuga. Koolituse põhifookus oli improvisatsioonil ja draamal ning koolituselt lahkudes tulid tõesti teise inimesena tagasi.

See koolitus näitas ja õpetas meile, kuidas teha kõik meid ümbritsev põnevaks. Ja kuidas seda ka teistele edasi anda. See õpetas meid uuesti elu meie ümber avastama: nii loodust su ümber, nii iseennast kui teisi.

Nüüdsest vaatab pilk kõikjal uuriva pilguga ringi: kuidas teha oma üritus või õppeaine või miks ka mitte – oma argipäev- tunduvalt lõbusamaks, ilusamaks ja sügavamaks kaasates improvisatsiooni ja draama meetodeid.

Rõõt, Kaie, Aivar

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Training course "You CREATE - Coaching, Empowering and Activating!" in Spain

Noortevahetus "Face to Face" Eestis

Training Course in Turkey