„Healthy Living in a healthy inclusive Society“, noortevahetus Küprosel

13-21. juulil toimus Küprosel terviseteemaline noortevahetus „Healthy Living in a healthy inclusive Society“, kuhu olid kokku olid tulnud 55 noort 11 erinevast riigist: Eestist, Tšehhist, Slovakkiast, Saksamaalt, Kreekast, Küproselt, Suur-Britanniast, Itaaliast, Hispaaniast, Rumeeniast ja Bulgaariast. 





Elasime kõik justkui üks suur pere üle nädala Agroses, pisikeses mägikülas Küprose saare keskel. Üheksa päeva jooksul õppisime palju üksteise, erinevate riikide ja traditsioonide kohta ning saime tänu iga rahvusmeekonna poolt korraldatud töötoale uusi mõtteid ka oma tervise hoidmiseks. Näiteks saime teada, et stressi alandamiseks sobib väga hästi lõualiigese massaaž, et ilujumalanna Aphrodite on sündinud Küprosel ja et sakslased on uhked, et nad pole uhked. 


Lisaks töötubadele, rahvusõhtutele ja erinevatele mängudele nautisime väljasõite 40-kraadisesse Küprose pealinna Nikosiasse ja mereäärsesse kuurortlinna Limassoli, lasterongisõitu Agrose külatänavatel, roosikasvatuse külastust, salasõpradele kingituste tegemist, öösel tähesaju vaatamist, mägedes matkamist, üllatussünnipäevi, õhtuseid tantsupidusid ja palju palju muud. Ja kuigi noortevahetus ise on nüüd läbi, siis mälestused ja uued sõbrad jäävad!

Liis

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Training course "You CREATE - Coaching, Empowering and Activating!" in Spain

Noortevahetus "Face to Face" Eestis

Training Course in Turkey