Projektikohtumine "Enable" Soomes

Detsembri alguses toimus Projekti "Enable" neljas ja ühtlasi eelviimane kohtumine Helsinkis. Kuigi eestlastele ei tundu Soome atraktiivse sihtpaigana, siis tegelikult olid Soome pealinnas veedetud päevad väga toredad. Projektikohtumine toimus Helsinki kesklinnas Luckan'i ruumides. Esimesel päeval arutasime enda tehtud videote üle. Teemaks olid sisserännanutest ettevõtjad. Iga riik jagas kogemusi enda riikide headest näidetest. Kui enamus videosid olid vaadatud saime osa rikkalikust buffeest ja jätkasime päevaplaaniga. Päeva jooksul kuulasime veel paari ettekannet.


Järgmine päev algas hoopis Soome ettevõtjate föderatsioonis, kus saime huvitava ettekande osaliseks. Seejärel siirdusime taas kesklinna, et arutada kodulehega seotud küsimusi. Tuletan siinkohal meelde ka projekti teemat - vähemustega ettevõtjad. Meie projekti tiimis on samuti ettevõtjaid, kes on meile heaks indikaatoriks. Viimasel päeval salvestasime ka Soome näitevideo. Tegemist oli eestlasest ettevõtjaga, kes juba paarkümmend aastat tagasi üle lahe suundus. Kiirelt sai naine jalad alla ja lõi oma puhastusettevõtte.

Projekti järgmine kohtumine toimus mais Tartus. Sinna ootame ka teemast huvitatuid Eesti noori, sest kohtumise teemaks on noored ettevõtjad.

Nüüd on ilmet võtnud ka projekti koduleht enable-project.net
Külasta seda 😊

Kommentaarid

  1. How to register on Betway - JTM Hub
    How to register on Betway 제주도 출장안마 You have to deposit your minimum amount at 인천광역 출장안마 least $10 의정부 출장샵 to 밀양 출장샵 win 대전광역 출장안마 a lottery ticket. If you win at least $10

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Training course "You CREATE - Coaching, Empowering and Activating!" in Spain

Training Course in Turkey

Noortevahetus "Face to Face" Eestis