“Gender Equality in Journalism – Getting the Balance Right”, APV Makedoonias



Osalesin 4.-8. veebruarini Skopjes toimunud ettevalmistaval kohtumisel, mille teemaks oli meedia ja sootundlikkus. Läksin kohtumisele Eestist üksinda ning jõudsin päev varem kohale, et iseseisvalt veidike Skopjet avastada.



Kohtumisel oli peale minu üks esindaja Kreekast, Itaaliast, Makedooniast, Indiast ja Ghanast. Esimesel õhtul tutvusime üksteisega ning käisime Skopje kesklinnas väljas söömas. Järgmisel päeval hakkas töö pihta ning arutasime järgmiste tegevuste üle, mis projekti raames toimuma hakkavad. Näiteks aprilli lõpus toimub koolitus Makedoonias, Štipis. Lisaks on toimumas noortevahetus Kreekas, Ateena lähistel ning aasta lõpus seminar Itaalias, Roomas.



Kõik tegevused on samal teemal ehk soovitakse teadvustada inimesi näiteks sellest, kuidas kajastatakse mehi ja naisi erinevalt meedias. Kõikide riikide vaheline koostöö sujus hästi, tegime igal päeval tööd, kuid samas jäi aega ka linnaga tutvuda. Lisaks viidi meid paljudesse kohalikesse söögikohtadesse, et saaksime ka Makedoonia rahvuskööki maitsta.


Jäin kohtumisel käiguga rahule ning soovitan kõigil meediahuvilistel osa võtta järgnevatest projektiga seotud üritustest!






----

Greete Niido                                 




Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Training course "You CREATE - Coaching, Empowering and Activating!" in Spain

Training Course in Turkey

Noortevahetus "Face to Face" Eestis